Concentración Consell Insular de Menorca

                                                              JA ÉS BEN HORA DE REACCIONAR!!!!.

Aquestes són les retallades (les darreres?) que ens imposa el Govern a tots els empleats públics de serveis generals.JA ÉS BEN HORA DE REACCIONAR!!!!.

Aquestes són les retallades (les darreres?) que ens imposa el Govern a tots els empleats públics de serveis generals:

Mesures per a tots els empleats públics del sector autonòmic:
Personal funcionari, laboral, dels serveis generals de l’administració autonòmica, del sector públic instrumental, del sector educatiu i del servei de salut, Agència Tributària,CES i Consell Consultiu.
  •  Congelació de l’oferta de treball públic.
  • Increment de les 35 a les 37,5 hores setmanals de la jornada general de treball de tot el  personal del sector públic autonòmic. S’establiran mesures de flexibilització que permetin donar compliment a l’increment de la jornada laboral compaginant la vida laboral amb la familiar de tots els empleats públics. “Nota: també afecta al personal laboral.”
  •  Suspensió del complement de les prestacions de la Seguretat Social per Incapacitat Temporal per contingències comunes, establint-lo en les quanties màximes establertes en la normativa laboral.
  •  Suspensió de la convocatòria, concessió o abonament de les ajudes en concepte d’acció social, així com de qualsevol altra que tengui la mateixa naturalesa o finalitat. S’exceptuen les ajudes per a fills menors de 18 anys i l’ajuda d’atenció a disminuïts físics, psíquics o sensorials a càrrec del personal de la Comunitat Autònoma.
  •  Suspensió temporal de la prolongació en el servei actiu del personal funcionari al servei de l’Administració General de la Comunitat Autònoma, exceptuant supòsits excepcionals. Això suposa fixar l’edat màxima de jubilació al 65 anys.
  •  Revisió de les autoritzacions de prolongació en la situació de servei actiu actualment vigents, concedides amb antelació a la instrucció de 10 de novembre de 2011.
  •  Flexibilització dels mecanismes que permetin la redistribució del personal de l’Administració d’acord amb les necessitats efectives dels diferents serveis que la composen. Aprovació d’un Pla d’Ordenació de Recursos Humans per adoptar mesures de redistribució del personal interí i laboral temporal, i d’amortització de llocs de feina.
  •  Excedència voluntària amb reserva del lloc de feina. Durant els propers dos anys, els funcionaris podran demanar una excedència voluntària de mínim 6 mesos i màxim 2 anys, durant la qual tenen dret a la reserva del lloc de feina i al còmput de temps a efectes de trienis i grau personal.
  •  Suspensió del nomenament de funcionaris interins i de la contractació de personal laboral temporal, exceptuant necessitats urgents en serveis essencials.

Mesures per a tot el personal de l’Administració General de la Comunitat Autònoma i de l’Agència Tributària de les Illes Balears:

  •  Mesures de flexibilització en el compliment de la jornada laboral per afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar. Es podran elegir jornades de 30, 35 o 37,5 hores setmanals.
  •  Reducció del nombre de dies per assumptes propis i reducció dels dies addicionals de vacances als màxims establerts. Això suposa la reducció d’un dia per assumptes particulars i les vacances passar-les a dos dies addicionals des del sext trieni, incrementant un dia addicional per cada trieni complit a partir de l’octau. “Nota: aquesta redacció no és la correcta. La mesura suposa quedar-nos sense addicionals: 8 dies com a màxim per assumptes propis i 22 dies de vacances per a tots. Així de clar.”
  •  Suspensió del complement retributiu de productivitat i reducció de les despeses corresponents a la prestació de serveis extraordinaris fora de l’horari o de la jornada de treball habitual.
  •  Suspensió de l’assistència a cursos de formació, congressos, seminaris o conferències que suposin un cost a l’Administració autonòmica, ja sigui de matrícula o de desplaçament, excepte per raó de servei.
UGT-FSP de Menorca junt amb altres sindicats ha convocat per dia 29 una jornada de lluita a les administracions locals, en defensa del sector públic, el dret a la negociació col.lectiva, denunciar els acomiadaments i impagaments, lluitar contra la reforma laboral i les retallades.
A Menorca estan previstes concentracions, en el cas del Consell Insular a les 11h
Volem denunciar la mala gestió del sector públic i les mesures que van en contra d'una gestió de l'economia adequada, i també defensar la dignitat de tots els treballadors públics.



Comentarios

Entradas populares de este blog

CALENDARIO LABORAL CONSTRUCCIÓN PARA 2016.

CALENDARIO DE FIESTAS DE LA C.A.I.B. PARA EL AÑO 2015.

Datos paro por municipios de Menorca

LAS HORAS EXTRAS (III) EL SEXTO DÍA.

Publicación del Convenio colectivo del sector del Metal de las Illes Balears.

Calendario laboral 2016 Menorca.