FETE-UGT mostra la seva satisfacció per la sentència del TSJIB i demana la dimissió de l’equip de la Conselleria d’Educació.

La Federació d’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha valorat de manera positiva la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears que declara nul el decret que regula el TIL, a instàncies del recurs presentat pel sindicat. Així mateix ha demanat la dimissió de tot l’equip de la Conselleria ja que considera que s’ha tornat a evidenciar la seva incapacitat i manca de consens en una matèria tan delicada com és l’educació.

Els serveis jurídics de FETE-UGT estan estudiant el contingut de la sentència per fer una valoració amb més profunditat .El sindicat demana al Govern que reconsideri la seva postura i faci cas del que li diu tota la comunitat educativa i els tribunals de justícia. “Esperam que el Govern no torni a fer un acte d’autoritarisme i aquesta vegada sí acati la sentència” ha declarat Maria Alarcón.

L’organització sindical reclama seny, diàleg i consens per dissenyar un model educatiu que no estigui immers en un constant caos pedagògic i jurídic.

Comentarios

Entradas populares de este blog

CALENDARIO LABORAL CONSTRUCCIÓN PARA 2016.

CALENDARIO DE FIESTAS DE LA C.A.I.B. PARA EL AÑO 2015.

Datos paro por municipios de Menorca

LAS HORAS EXTRAS (III) EL SEXTO DÍA.

Publicación del Convenio colectivo del sector del Metal de las Illes Balears.

Calendario laboral 2016 Menorca.