El Pla d'ocupació de Menorca (POM)



L'Àrea d'Ocupació del Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca us convida a participar activament en el procés d'elaboració del Pla d'ocupació de Menorca (POM).


Aquest pla, que forma part de la planificació estratègica insular, té com a principal objectiu el desenvolupament de polítiques actives d'ocupació. Es defineix en dues fases:
 
  1. La primera correspon a l'anàlisi i estudi de la realitat en matèria d'ocupació a Menorca, encarregada a l'Observatori Socioambiental de Menorca de l'Institut Menorquí d'Estudis, del qual com a resultat es va obtenir un informe sobre el context socioeconòmic de Menorca.
  1. A partir d'aquesta diagnosi inicial, comença una segona fase de participació i redacció del Pla, que recollirà les mesures i polítiques que es desenvoluparan fins al 2020.

Per tal que aquestes mesures incloses en el POM s'adeqüin a les necessitats reals de la població menorquina i que s'hi reculli la perspectiva empresarial, sindical, dels treballadors, de les persones aturades i de la població en general, és fonamental que la participació de tots els estrats socials presents a l'illa sigui activa i el màxim d'àmplia possible.


Per aquest motiu, i amb l'objectiu de facilitar la participació de tota la població menorquina en l'elaboració del POM, s'obriran una sèrie de canals de participació.


Comentarios

Entradas populares de este blog

CALENDARIO LABORAL CONSTRUCCIÓN PARA 2016.

CALENDARIO DE FIESTAS DE LA C.A.I.B. PARA EL AÑO 2015.

Datos paro por municipios de Menorca

LAS HORAS EXTRAS (III) EL SEXTO DÍA.

Publicación del Convenio colectivo del sector del Metal de las Illes Balears.

Calendario laboral 2016 Menorca.